Nyheder:

Save the Dogs om oversvømmelserne i Kherson

Save the Dogs beretter om Kherson, hvor hunde, katte og endda geder fanget i de forfærdelige oversvømmelser, da Kherson’s Kakhovka dæmning blev ødelagt.

Læs mere
TAWESO har også travlt!

Hos TAWESO har de også allerede haft travlt her i 2023! Projektet Animal Birth Control (ABC), som blev støttet af Foreningen Dyrlæger uden Grænser, havde heldigvis en betydelig indvirkning på hjemløse og forladte katte og hunde i Dar es Salaam, Tanzania.

Læs mere
LAWCS – lokal og mobil dyreklinik med gratis dyrlægehjælp

Liberia Animal Welfare and Conservation Society (LAWCS) er den eneste lokale dyrevelfærdsorganisation der tilbyder gratis dyrlægehjælp for dyr i Liberia ved hjælp af deres mobile dyreklinik.

Læs mere
Nyt fra ARC i Cambodia

I Cambodia bor cirka 5 millioner hunde og et ukendt antal katte. Disse dyr bor for langt størstedelen af tilfældene på gaden og uden kærlige ejere, hvorfor de har desperat brug for hjælp. 

Læs mere
Ukraine – i krig i 300 dage

Happy Paws er en ukrainsk frivillig organisation der hjælper hjemløse dyr i Ukraine. Happy Paws eksisterede før krigen kom til landet, faktisk har de mere end 10 års erfaring inden for håndtering af hjemløse kæledyr! 

Læs mere
Nytårshilsener fra vores samarbejdspartnere

Vi har fået flere nytårshilsener fra vores samarbejdspartnere rundt om i verden og her kan I læse et par af dem. Det er tydeligt at projekterne har behov for vores støtte, men også hvor meget de hjælper gadedyrene med de midler som de modtager.

Læs mere
Rapport fra Dharamsala i Nordindien

Vores hundefanger og vores dyrlægeassistent, som vi støtter med deres løn igennem Tibet Charity, har travlt på klinikken i Dharamsala i Nordindien.

Læs mere
ABC-projekt hos TAWESO, maj og juni 2022

ABC-projektet, støttet af FDUG, havde fokus på katte og hunde i Tanzanias handelscentrum Dar es Salaam, som har rigtig mange gadehunde og -katte.

Læs mere
Dyrlægehjælp til gadedyr i Algarve – del 9

August-mider i august hos Sortemis, men også og en kæmpe tumor, som skulle fjernes på en gadehund.

Læs mere
Save The Dogs sender foder til Ukraine

Takket være støtten fra Dyrlæger Uden Grænser, er det nu lykkedes Save The Dogs at sende 100 tons dyrefoder til Ukraine.

Læs mere
Dyrlægehjælp til gadedyr i Algarve – del 8

I denne opdatering kan du læse om killingen Coconut, som var født uden øjne!

Læs mere
Flere billeder fra Liberia

Opfølgende billeder fra LAWCS's mobile dyreklinik i Liberia.

Læs mere
Dyrlægehjælp til gadedyr i Algarve – del 7

I dette indlæg kan du læse om parasitten "tropisk hjerteorm" samt de foderstationer, der er til gadekattene i og omkring Lagos.

Læs mere
Gadedyr i Cambodja kan også have tandpine!

ARC i Cambodja sætter nu øget fokus på gadedyrs tænder - tandpine kan gøre lige så ondt som alle mulige andre sygdomme, men er sværere at opdage!

Læs mere
Dyrlægehjælp til gadedyr i Algarve – del 6

I dette indlæg kan du læse om katten Fifi, som var blevet ramt af en bil og havde brug for en operation.

Læs mere
Opdatering fra Liberia og Guinea i Vestafrika

Opdatering fra Liberia og Guinea - læs om "Be Kind to Animals Week", den mobile dyreklinik, en hund fanget i en snare og mere.

Læs mere
Dyrlægehjælp til gadedyr i Algarve – del 5

Projektet i Algarve hjælper ikke kun gadekatte, men også gadehunde. Her kan du læse om to af hundepatienterne: Rapariga og Pequena.

Læs mere
Postkort fra Filippinerne

PASAR/BASAR har lynende travlt, så der er ikke så meget tekst denne gang, men de har sendt os en række billeder fra projektet, hvor både hunde fra PASAR/BASAR, gadehunde og hunde fra lokalsamfundet blev neutraliseret.

Læs mere
Dyrlægehjælp til gadedyr i Algarve – del 4

Projektet i Algarve hjælper gadedyrene med dyrlægehjælp - og alle gadekattene testes for både FIV og FeLV (katte-AIDS og katteleukæmi), da det er et stort problem. I denne opdatering fra Portugal kan du læse lidt om de to sygdomme generelt, lidt om Cavalheiro (katten på billedet) og lidt af nogle

Læs mere
Nyt fra dyreklinikken i Dharamsala

Foreningen Dyrlæger uden Grænser samt Nordkystens Dyrehospital i Helsingør har nu i et år betalt løn til 2 ansatte på dyreklinikken i Dharamsala i Nordindien - Dolma Bam og Tenzin Wangyal er henholdsvis hundefanger og dyrlægeassistent.

Læs mere
Nyhedsbrev og opdatering på Ukraine-indsamlingen

Forårsblomsterne spirer, påsken er allerede ovre, og det samme er Foreningen Dyrlæger uden Grænsers årlige generalforsamling. Ved dette års generalforsamling sagde vi farvel til Lars, som har været med helt siden foreningens begyndelse og har siddet som bestyrelsesmedlem siden 2018. Vi sagde også velkommen i bestyrelsen til Henriette, som har

Læs mere
Save The Dogs hjælper ukrainske dyr

Vi har gennem mange år haft kontakt til en meget aktiv person, Gregg Tully. Han har arbejdet i mange dyreorganisationer i hele verden, men nu har han - gennem 1 år - været tilknyttet en rumænsk organisation, Save the Dogs. 

Læs mere