bestyrelsen

Mogens Østergaard Hansen

Formand

Mogens Østergaard Hansen, Dyrlæge

Født i 1955 og blev færdiguddannet som dyrlæge i 1982. Inden min selvstændige tilværelse på Nordkystens Dyrehospital i Helsingør har jeg arbejdet så forskellige steder som Flyvevåbnets Hundeskole i Karup, Værløse Dyreklinik, Aalborg Dyrehospital og Greve Dyrehospital. Inden jeg startede Nordkystens Dyrehospital i 2011 havde jeg Dyreklinikken Holger Danske i Helsingør, som jeg startede i 1988. Mine specielle interesser spænder fra kirurgi over laboratorieundersøgelser og hudproblemer til alternativ behandling.

I min fritid bruger jeg meget tid på gadehunde i Indien og Thailand, hvor jeg tager ned for at hjælpe med at behandle og neutralisere dem. I gennem årene har jeg koordineret og deltaget i over 10 projekter i Indien, Thailand samt Spanien. Man kan læse mere om disse projekter her på hjemmesiden. Privat bor jeg sammen med min kone, Janne, som er operationssygeplejerske på Hvidovre Hospital.

Opgaver i foreningen: Dyrlægefaglige ting, projekter og presse.
Kontakt: info@fdug.dk

Lonni Marquart

næstformand

Lonni Marquart

Født i 1969 og bor på Amager. Til dagligt arbejder jeg med uddannelsesplanlægning på en skole og færdes derfor i uddannelsesmiljøet.

Vi har altid haft dyr i familien, men i min nuværende bolig må man ikke have hund. Der er dog blevet plads til to marsvin, som giver anledning til mange sjove timer.

Opgaver i foreningen: Webmaster og SoMe.
Kontakt: info@fdug.dk

Henriette Blume

Kasserer

Henriette Blume

Født i 1967 og bor i Ringsted sammen med min datter på 17 år. Jeg har siden 2001 haft min egen virksomhed inden for regnskab og administration.

Jeg er vokset op med dyr og har haft heste i mange år. I dag har jeg en dejlig stor hund og 2 kaniner.

Opgaver i foreningen: Økonomi.
Kontakt: info@fdug.dk

bestyrelsesmedlem

Helene Schønberg

Født i 1967 og bor i Ishøj landsby med min mand Lars. Vi har sammen to voksne børn, som er fløjet fra reden. Jeg er oprindelig bankuddannet, men har de seneste 27 år arbejdet som familieplejer.
 
Dyr har altid været en vigtig del af min hverdag, og i dag har vi to skønne hunde, labrador blandingen Ellie fra Athen og kokoni blanding Rosa fra Rumænien –  begge hunde er tidligere gadehunde. Derudover har vi for nyligt netop taget en “sommerhus” kat til os, som hedder Luna.
 
Mit hjerte banker for de individer som har haft en svært start på livet og jeg plejer at sige “your trash, my treasure”. Alt for mange dyr, både i udlandet men også her i Danmark,  bliver kasseret som var de blot en genstand, når folk bliver trætte af dem, men for mig er de med til at berige mit liv og er højt elskede familiemedlemmer, som fortjener det allerbedste ♥️
 
Jeg var, sammen med Mogens Hansen, Lonni Marquart og 3 andre ildsjæle, med til at stifte Dyrlæger uden Grænser tilbage i 2006 og har løbende haft forskellige roller i foreningen, blandt andet kasserer i nogle år.
 
Opgaver i foreningen: Foreningens telefon og andre ad hoc opgaver.

Kontakt: info@fdug.dk

Catharina Hjorth

bestyrelsesmedlem

Catharina Hjorth, Dyrlæge

Født i 1996 og bor i Nuuk, Grønland. Jeg er uddannet dyrlæge fra januar 2023 – kulminationen på en livslang drøm, affødt af at jeg altid har holdt utrolig meget af dyr, og også nydt arbejdet med dem.

Kort efter at jeg blev færdiguddannet, rejste jeg som frivillig dyrlæge til Thailand, hvor jeg var med til at hjælpe gadedyr dernede, og efter en lille uges tid tilbage i Danmark rejste jeg videre til Grønland. I Nuuk arbejder jeg nu på Grønlands eneste dyrlægeklinik. Det stiller selvfølgelig store krav til os som dyrlæger, men betyder også at vi får mulighed for at hjælpe på en helt unik måde.

I min fritid bruger jeg meget tid, lige nu, på at udforske den fantastiske grønlandske natur, være en del af Dyrlæger uden Grænser, og så er jeg også for nyligt begyndt at strikke – med varierende succes.  

Opgaver i foreningen: Kontakt m.v. til projekterne og SoMe.
Kontakt: info@fdug.dk

Suppleant

Lars Bloch Sørensen

Født i 1965 og bor i Ishøj sammen med Helene. Synes at arbejdet i Dyrlæger Uden Grænser giver rigtig god mening, idet vi bidrager med noget helt særligt, der både hjælper en masse gadehunde og katte, samt forhindrer at rabies spredes til mennesker.

Har mere end 30 års erhvervserfaring, heraf en del år som leder og det bruger jeg til at bidrage i bestyrelsesarbejdet.

Privat har vi 3 dejlige hunde og en kat, så dyr er en naturlig del af dagligdagen.

Kontakt: info@fdug.dk