Nyheder:

Beretning fra Animal Rescue Cambodia (ARC)

Animal Rescue Cambodia (ARC) fortsætter deres fantastiske arbejde i Cambodia til gavn for hunde og katte i området. I 2023 hjalp de mere end 2000 dyr på deres lokale dyreklinik, og dette tæller ingen gang alle de mange vaccinationskampagner de også laver off-site.

Læs mere
Beretning fra ASPA

Arusha Society for Protection of Animals (ASPA) er et af de projekter vi støtter i Tanzania. Her arbejder de selvfølgelig med hunde og katte, men alle dyr er velkomne hos ASPA og de gør en kæmpe indsats for rigtig mange andre end bare kæledyrene. 

Læs mere
Beretning fra Tibet Charity

Tibet Charity er en frivillig organisation i Tibet som har mange forskellige opgaver, alt fra sundhed og uddannelse af mennesker, til hjælp af dyr i nød. Vi er meget stolte af at være en del af Tibet Charitys arbejde, da vi donerer et årligt beløb til stor gavn for de

Læs mere
NW4Fun-teamet indsamlede penge til fordel for Ukraine

NW4Fun-teamet - med støtte fra 40 engagerede deltagere - samlede penge ind til Ukraine under en officiel Nose Work 1-prøve under DKK den 24. september 23.

Læs mere
Dyrlæger uden Grænser på Dyrlægernes årsmøde

Dyrlæger uden Grænsers formand Mogens Hansen tog en for holdet, og drog - sammen med frivillige studerende - til Den Danske Dyrlægeforenings årsmøde i Odense.

Læs mere
Ses vi til DDD årsmødet 2023?

Er du dyrlæge, dyrlægestuderende eller veterinærsygeplejerske? Så ses vi til DDD årsmødet 2023 i Odense.

Læs mere
World Rabies Day 2023 

World Rabies Day markeres hvert år d. 28. september, og i år valgte Dyrlæger uden Grænser at sende en ekstra donation til Dharamsala Animal Rescue i Indien.

Læs mere
Dharamsala Animal Rescue hjælper hjemløse dyr i Dharamsala

Hver dag lider hjemløse dyr i Dharamsala, Indien - men der er håb for vi støtter Dharamsala Animal Rescue (DAR), som er på missionen for at redde og hjælpe disse kærlige væsner.

Læs mere
Save the Dogs om oversvømmelserne i Kherson

Save the Dogs beretter om Kherson, hvor hunde, katte og endda geder fanget i de forfærdelige oversvømmelser, da Kherson’s Kakhovka dæmning blev ødelagt.

Læs mere
TAWESO har også travlt!

Hos TAWESO har de også allerede haft travlt her i 2023! Projektet Animal Birth Control (ABC), som blev støttet af Foreningen Dyrlæger uden Grænser, havde heldigvis en betydelig indvirkning på hjemløse og forladte katte og hunde i Dar es Salaam, Tanzania.

Læs mere
LAWCS – lokal og mobil dyreklinik med gratis dyrlægehjælp

Liberia Animal Welfare and Conservation Society (LAWCS) er den eneste lokale dyrevelfærdsorganisation der tilbyder gratis dyrlægehjælp for dyr i Liberia ved hjælp af deres mobile dyreklinik.

Læs mere
Nyt fra ARC i Cambodia

I Cambodia bor cirka 5 millioner hunde og et ukendt antal katte. Disse dyr bor for langt størstedelen af tilfældene på gaden og uden kærlige ejere, hvorfor de har desperat brug for hjælp. 

Læs mere
Ukraine – i krig i 300 dage

Happy Paws er en ukrainsk frivillig organisation der hjælper hjemløse dyr i Ukraine. Happy Paws eksisterede før krigen kom til landet, faktisk har de mere end 10 års erfaring inden for håndtering af hjemløse kæledyr! 

Læs mere
Nytårshilsener fra vores samarbejdspartnere

Vi har fået flere nytårshilsener fra vores samarbejdspartnere rundt om i verden og her kan I læse et par af dem. Det er tydeligt at projekterne har behov for vores støtte, men også hvor meget de hjælper gadedyrene med de midler som de modtager.

Læs mere
Rapport fra Dharamsala i Nordindien

Vores hundefanger og vores dyrlægeassistent, som vi støtter med deres løn igennem Tibet Charity, har travlt på klinikken i Dharamsala i Nordindien.

Læs mere
ABC-projekt hos TAWESO, maj og juni 2022

ABC-projektet, støttet af FDUG, havde fokus på katte og hunde i Tanzanias handelscentrum Dar es Salaam, som har rigtig mange gadehunde og -katte.

Læs mere
Dyrlægehjælp til gadedyr i Algarve – del 9

August-mider i august hos Sortemis, men også og en kæmpe tumor, som skulle fjernes på en gadehund.

Læs mere
Save The Dogs sender foder til Ukraine

Takket være støtten fra Dyrlæger Uden Grænser, er det nu lykkedes Save The Dogs at sende 100 tons dyrefoder til Ukraine.

Læs mere
Dyrlægehjælp til gadedyr i Algarve – del 8

I denne opdatering kan du læse om killingen Coconut, som var født uden øjne!

Læs mere
Flere billeder fra Liberia

Opfølgende billeder fra LAWCS's mobile dyreklinik i Liberia.

Læs mere
Dyrlægehjælp til gadedyr i Algarve – del 7

I dette indlæg kan du læse om parasitten "tropisk hjerteorm" samt de foderstationer, der er til gadekattene i og omkring Lagos.

Læs mere
Gadedyr i Cambodja kan også have tandpine!

ARC i Cambodja sætter nu øget fokus på gadedyrs tænder - tandpine kan gøre lige så ondt som alle mulige andre sygdomme, men er sværere at opdage!

Læs mere