Save the Dogs om oversvømmelserne i Kherson

Fortællinger fra Kherson, Ukraine – Save The Dogs

Dyrene i Ukraine har fortsat brug for hjælp, ingen tvivl om det. Men heldigvis er der fantastiske mennesker til stede allerede nu. 

I Kherson blev hunde, katte og endda geder fanget i de forfærdelige oversvømmelser, da Kherson’s Kakhovka dæmning blev ødelagt. På trods af hårde anstrengelser var det ikke alle dyr der klarede det. Hundredvis af hunde, katte og andre husdyr har ladet livet i vandmasserne. 

Men takket være generøse donationer fra hele verden og samarbejdet mellem redningsorganisationen Save the Dogs, Ukraine, og lokale dyreklinikker er der heldigvis mange dyr der kunne reddes fra den sikre død. 

Redningsarbejdere i tomme både sejlede frygtløst ud og kom tilbage med så mange dyr som de kunne bære. Ud over at være kommet til skade, dækket af slam og olie, var de fleste af dyrene også skræmt for livet. Men i det mindste var de nu i sikkerhed. 

Et hjertegribende øjeblik der illustrere vigtigheden af Save the dogs arbejde blev fanget på et billede, hvor en modig redningsarbejder, Anna, reddede Bagheera, en stakkels hyrdehund fanget på et hus tag. 

Bagheera var halvt lammet af en rygskade, men takket være rehabilitering, er det troen og håbet at hun nok skal komme sig på det internat hvor hun nu bor. Bagheeras historie er blot én ud af mange, men den viser, hvor vigtig hjælpen i Ukraine er. 

 

Desværre er dyrene stadig i fare. Mange af dem har mistet deres ejere i oversvømmelsen, og genforeningerne er vanskelige på grund af manglende mikrochipmærkning. Dyrene lider i overfyldte internater, men takket være vores medlemmers hjælp  kan vi støtte Save the Dogs og være med til at sørge for nødvendig dyrefoder. Sammen er der allerede doneret 782 tons!

Lad os ikke lade dyrene i Ukraine kæmpe alene. Hjælp os med at redde liv og give disse kærlige væsner en chance for en bedre fremtid. Dit medlemskab kan gøre en enorm forskel!

Lad os sammen give håb til vores firbenede venner i nød.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial