Dharamsala Animal Rescue hjælper hjemløse dyr i Dharamsala

Dyrlæger på arbejde hos DAR - Dyrlæger uden grænser

Hver dag lider hjemløse dyr i Dharamsala, Indien – men der er håb! Foreningen Dyrlæger uden Grænser er stolte over at kunne hjælpe Dharamsala Animal Rescue (DAR), en forening som er på missionen for at redde og hjælpe disse kærlige væsner.

Vi har modtaget en  rapport om de utrolige fremskridt, der er opnået takket blandt andet være vores medlemmer og støtter. Med et beløb på $1980 kunne DAR udføre 117 steriliseringer, redde 50 hunde og vaccinere 149 hunde mod rabies. Og det var kun en del af puslespillet. DAR lykkedes nemlig i 2022 med at udføre hele 1000 sterilisationer, men det stopper ikke der, i 2023 er målet 1200! 

Så arbejdet stopper ikke her. 

Hippie, den af de mange hunde, som DAR hjælper - Dyrlæger uden GrænserBilledet her er af Hippie, der led af en smitsom venereal tumor og blev reddet fra en sikker død, er blot ét eksempel på den forvandling, vi, vores medlemmer, FDUG og DAR kan skabe sammen. Vi ønsker at se flere succeshistorier, og det er kun muligt med din hjælp.

Vores medlemmers fortsatte støtte vil hjælpe med at dække omkostningerne ved sterilisering, dyrlægebehandlinger og redningsaktioner.

DAR står også over for udfordringer såsom vejrændringer, bilulykker og manglende opmærksomhed omkring adoptionsmuligheder for hjemløse dyr. Men vi ved de gør en kæmpe forskel og bliver ved med at kæmpe for Indiens dyr!

Ved at være medlem af Foreningen Dyrlæger uden Grænser er du også med til at skabe en bedre fremtid for disse dyr, give dem en stemme og stoppe deres lidelser én gang for alle.

Sammen kan vi skabe en verden, hvor ingen dyr behøver at lide. 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial