Ukraine – i krig i 300 dage

Happy Paws er en ukrainsk frivillig organisation der hjælper hjemløse dyr i Ukraine. Happy Paws eksisterede før krigen kom til landet, faktisk har de mere end 10 års erfaring inden for håndtering af hjemløse kæledyr! 

I løbet af de 10 år de har eksisteret har de samarbejdet med 120 dyreinternater, uddelt 715 tons fodder, neutraliseret 1000 hunde og katte og mere end 2.5 millioner børn har deltaget i undervisning omkring dyrevelfærd! 

Men efter krigen kom til Ukraine ændrede Happy Paws primære formål sig lidt. De sidste mange måneder har de arbejdet utrætteligt for at bringe mad frem til dyr der er blevet hjemløse på grund af krig. I løbet af de sidste 10 måneder er mere end 370 tons dyremad blevet uddelt, næsten 500 dyr bor på internater som Happy Paws støtter og 17 nye internater er blevet bygget for at give hunde og katte et midlertidigt sted at bo. 

Foreningen Dyrlæger uden Grænser støtter Happy Paws arbejde i Ukraine og vi ser frem til at følge deres arbejde i løbet af 2023 hvor de blandet andet forventer at uddele 600 tons dyremad og hjælpe mange mange flere dyr igennem denne tragiske tid. 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial