Dyrlæger uden Grænser på Dyrlægernes årsmøde

Formand Mogens Hansen sammen med frivillig på DDD årsmøde 2023.

Formand Mogens Hansen ved DDD årsmøde 2023Dyrlæger uden Grænsers formand Mogens Hansen tog en for holdet, og drog – sammen med frivillige studerende – til Den Danske Dyrlægeforenings årsmøde i Odense d. 5. til 7. oktober 2023.

Foreningen Dyrlæger uden Grænser er for alle, men et årsmøde fyldt med dyrlæger, dyrlægestuderende, veterinærsygeplejersker og andet veterinærfagligt personale, er selvfølgelig et unikt sted for os at komme ud og fortælle om alt det arbejde vi laver. 

Mogens og de frivillige brugte dagene til at berette om de gadedyrsprojekter, som vi er involveret i – og mange var interesseret i at høre mere om foreningen. 

Det har været nogle travle dage, men det flotte resultat taler for sig selv; flere medlemmer og firmamedlemskaber er nu på plads og det er blevet tid til at hvile ud efter de lange dage på benene.

Vi vil meget gerne ud og fortælle mere om vores arbejde, så hvis du kender en messe eller lignende, som kunne være interesseret i at vi kommer forbi og fortæller om vores arbejde, så skriv endelig til os! Vi skal endda nok selv medbringe oppyntningen.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial