Nyt fra dyreklinikken i Dharamsala i Nordindien

Nyt fra dyreklinikken i Dharamsala i Nordindien, hvor vi sponserer 2 ansatte fra det tibetanske samfund.

Vi har nu i et næsten et år betalt lønningerne til Mr. Dolma Bhum, som er hundefanger, og Mr. Tenzin Thinley, som er dyrlægeassistent.

De arbejder begge for Tibet Charity i Dharamsala i Nordindien. Man deler Dharamsala op i 2 dele, hvor Lower Dharamsala ligger for foden af bjerget og består af en indisk befolkning, hvor Upper Dharamsala ligger i ca. 1800 meters højde og hovedsagelig har en tibetansk flygningebefolkning.

I Upper Dharamsala er der med hjælp fra bl.a. Brigitte Bardot Foundation, Tibet Charity og Foreningen Dyrlæger uden Grænser bygget en stor dyreklinik, hvor der foretages neutralisationer, vaccinationer og behandlinger af syge dyr.  

Og det er på denne klinik, at Dolma og Tenzin er ansat. De er begge meget glade for deres mulighed for at arbejde med dyrene og for at have en meningsfyldt tilværelse. Og de er også meget effektive.

Siden vi har ansat dem har mere end 1000 hunde fra lokalområdet været inde til behandlinger, neutralisationer og vaccinationer, hvilket betyder, at området holdes rabiesfrit. Samtidig oplever lokalbefolkningen, at hundene er mere rolige og ikke øges i antal. 

Derudover har klinikken også foretaget mange neutralisationer og vaccinationer i lokalsamfundet og andre tibetanske bosættelser i Indien ved at rejse ud med mobile klinikker, hvor de tager udstyr, borde, medicin og operationsudstyr med i jeeps og stiller klinikkerne op i byerne og på landet, hvor der er plads. 

På billederne ser I Dolma og Tenzin i forskellige arbejdssituationer i området og på dyreklinikken, som efter vores danske forhold ser meget simpel ud, men dernede regnes for en af de bedste dyreklinikker i Nordindien. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial