Nyt fra Betlehem

Gadehund fra BetlehemVi har modtaget en lille hilsen og billeder fra Diana, som hver dag kæmper en kamp for at hjælpe gadehundene i Betlehem. Det er en hård og opslidende kamp, hvor hun er oppe imod kulturelle udfordringer, hvor had og uvidenhed overfor dyrene vanskeliggør Dianas arbejde. Mishandling og torturering af dyrene er nemlig den hverdag der møder Diana, og lokal befolkningen forsøger at slå hundene ihjel ved at skyde dem eller på anden bestialsk vis skaffe dem af vejen.

Gadehund fra BetlehemHeldigvis lykkes det Diana at redde mange af disse stakkels skæbner. Hun bringer dem til dyrlægen hvor de modtager behandling, og hun sørger for, at de bliver neutraliseret inden de bliver adopteret til gode familier.

Vores donation gør det muligt for Diana at fortsætte hendes enestående arbejde.

Det er Dianas håb, at hun med tiden kan ændre befolkningens holdning til dyrene, således at de blive mere forstående og venligsindet overfor de dyr de møder på deres vej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial