Save The Dogs hjælper ukrainske dyr

Vi har gennem mange år haft kontakt til en meget aktiv person, Gregg Tully. Han har arbejdet i mange dyreorganisationer i hele verden –  blandt andet Soi Dog Rescue i Thailand, Kathmandu Animal Treatment Center samt et abeprojekt i Afrika, hvor han i de fleste tilfælde har fungeret som koordinator og chef. Han er nu tilknyttet i et år til en rumænsk organisation, Save the Dogs

Flygtninge på vej over grænsen med deres dyrOrganisationen Save the Dogs har base i Rumænien nær den sydlige grænse til Ukraine, hvor de dagligt arbejder sammen med andre organisationer, som modtager ukrainske flygtninge fra den sydlige del af Ukraine. Her deler Save the Dogs foder og andre fornødenheder ud til flygtninge med dyr og hjælper også med dyrlægehjælp samt vaccinationer. 

Save the Dogs har fornyelig reddet 30 hunde fra et hundeinternat i Odessa, som var bombet af russiske styrker. På trods af stress fra bombningerne, rejsen og manglen på mad og deres ejere, var hundene rolige og glade, da de ankom til Save the Dogs i Rumænien, hvor de blev modtaget med varme, mad og drikke.

Save the Dogs tager også ind i Ukraine med mad og fornødenheder til dyreinternater i Odessa området, hvor der er stor mangel på disse ting. De har frem til 11. april sørget for foder til 1200 hunde samt 900 katte i samarbejde med 7 internater og 50 frivillige hjælpere, og der er planer om levering af mindst 15 tons foder indenfor den nærmeste fremtid. 

Bare på den sidste måned har Save the Dogs brugt tæt på 600.000,- på hjælp til hjemløse dyr i den sydlige del af Rumænien, og arbejdet er absolut ikke slut endnu.

Vil du støtte også støtte de ukrainske dyr?

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial