“Kål og Kondomer” og en masse hunde!

Så blev 3. dag overstået vel her hos DogChance udenfor Bangkok! Vi havde desværre dårligt internet i går, så opdateringerne kommer først i dag.

Vi kom om søndagen og blev indlogeret på et hotel, som hedder “Cabbages and Condoms”. Direkte oversat “Kål og Kondomer”. Det er en del af en restaurant og hotelkæde, som er startet af en forretningsmand, som donerer en store del af sit overskud til bekæmpelse af AIDS/HIV i Thailland. Og derudover gør meget for udbredelsen af at bruge kondomer. Således er meget af reklamen og salg af produkter baseret på information om kondomer.

Vi havde en afslappet søndag, som blev sluttet af med et besøg på en western restaurant med levende westernmusik, tjenere i cowboy kostumer samt forretninger med cowboy udstyr. Steaks og BBQ ribben på menuen. Og vi er altså langt ude på landet langt fra Bangkok! Mandag startede vi dagen med hundeglammen fra ca. 200 hunde, som stod i 8 hundegårde på Pyms klinik.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=6Ym2OO69imo[/embedyt]

Holdet-ved-DogChance,-med-P
Hele holdet sammen med Pym, som sidder på hug i midten, ved ankomsten til hendes klinik.

Vi fik sat klinikken op ret hurtigt og gik i gang. De fleste af disse hunde er fra lidt uvejsomme områder og er decideret gadehunde uden nogen ejer. De er svære at fange og dermed også meget sky. Og har mange parasitære sygdomme, som giver sig udslag i øget blødningstendens. Og derfor havde vi til slut 3-4 hunde liggende på drop, da de blødte en del fra vævet. Men de kom sig og har det fint nu.

syge-hund-hos-Pym-500
En af de syge hunde hos Pym

I går tirsdag nåede vi 39 hunde, men vi sluttede også lidt tideligt, da vi skulle ud og besøge Pym’s andet hundekennel, hvor der konstant går 150 – 200 hunde. For ikke mange år siden gik der 600 hunde fast hos hende, så hun er begyndt at trappe lidt ned med det store arbejde. Det var et spændende besøg, og Simon, vores filmmand, fik mange gode optagelser.

I dag har vi arbejdet hårdt og nået 54 hunde. Vi havde håbet at nå flere hunde, men vi har haft en del besværlige hunde, som har været meget parasitbefængte, og dermed har haft en meget større blødningstendens. Derudover har vi en ny thailandsk dyrlæge med, som har haft nogle problemer med operationerne, hvor vi har været nødt til at hjælpe ham. Men alt i alt en god dag.

Goofy-500
Goofy

Vi har en virkelig sød “maskot” hund, som hele tiden følger os på klinikken. Vi kalder ham “GOOFY”, fordi han har en nervelidelse, muligvis en kronisk hundesygedefekt, som påvirker hans gang. Han går helt spastisk og vælter meget omkuld, men han er så glad og kælen, så han kommer os løbende (eller hvad man nu skal kalde det!) i møde hver morgen, og hver gang at han logrer, så kommer han ud af balance. Og han logrer meget!!

Nok om det, vi vender tilbage i morgen!

Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial