Klinikken i Dharamsala – 20. oktober 2006

Af Dyrlæge Robert Hellebek

Ja, så er der ved at komme lidt mere styr på tingene hernede.

Da jeg kom herned var der et tomt lille rum som skulle vise sig, at det er her klinikken skulle være. Rummet er ikke større end 16 m/2 , men er da fint nok til at starte med. Alt udstyret fra sidste gang var stablet ind i et værelse med alle mulige andre ting (som feks sofaer og andre spændende møbler). Der skulle en lille rask udgravning til for at finde tingene (gad vide om jeg har fundet det hele ?). Der er begyndt at komme lidt mere styr på tingene, men vi mangler stadig skabe, operationslamper osv., men det skal vi nok finde ud af efterhånden.

En australsk dyrlæge – Cathrine – er kommet og hun er godt sat ind i tingene her i Indien. Så med hende og Gunvers hjælp (Gunver er for organisationen Tibet Charity), er vi rigtig begyndt at komme i sving – dvs. at klinikken er hermed åbnet.

Vi har ikke haft så mange patienter endnu, men vi ville heller ikke rigtig annoncere klinikken, før vi var kommet bare lidt på plads. Nu starter vi dog på, at annoncere her i Dharamsala, så folk bliver opmærksomme på vores eksistens, og vi er også blevet klar til at tage imod patienter – så fra mandag d. 23.10 går det hele rigtig løs.

Der er kommet to volontører fra Belgien, som hjælper os i et par uger. Dermed får vi mulighed for både at indfange hunde på gaden og vaccinerer rundt om i byen, mens den anden dyrlæge kan neutralisere og behandle de patienter, der kommer på klinikken.

Det begynder at tegne lyst hernede. Skal nok prøve at sende nogle billeder på et tidspunkt.

Mange hilsener
Robert i Dharamsala

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial