Hundemarchen i Fredericia d. 15.oktober 2006 var en STOR succes

Hundemarchen i Fredericia søndag d. 15.oktober 2006 var en STOR succes, og folk fra hele Danmark deltog med deres dejlige firbenede venner. Vejret var pragtfuldt, hvilket gjorde, at alle fik en dejlig oplevelse i skoven med deres elskede hunde.

Der var mødt i alt 396 mennesker op denne dejlige dag, og de var ledsaget af i alt 219 vovser. Alle racer og tænkelige gadekryds var repræsenteret denne dag, så det var virkelig en fornøjelse at se så mange forskellige hunde samlet på et sted.

Erritsø¸ Dyreklinik som jo stod for arrangementet, som blev afholdt i Hannerup Skov, havde virkelig gjort et godt stykke arbejde og havde været gode til at annoncere denne hundemarch mange steder, hvilket jo betød at rigtig mange mødte op. Vi vil derfor takke Erritsø¸ Dyreklinik for det flotte initiativ, vi fik alle en oplevelse som vi sent vil glemme. I er nogle fantastiske dygtige og meget engagerede piger, og det var tydeligt at mange mennesker og hunde var glade for at gense Jer til dette arrangement. Der var faktisk mange der spurgte, om ikke vi kunne gentage dette til næste år, så hvem ved, måske mødes vi igen :o)

Royal Canin var også mødt op, og havde udlovet 5 kr. pr. ben der deltog i hundemarchen (min. 4.000 kr.). Dette betyder, at de donerer 8.340,00 kr. til Dyrenes SOS/Dyrlæger uden Grænser, hvilket betyder meget for os, da vi så kan gøre en ekstra indsats for gadedyrene i Dharamsala i Indien. Vi takker derfor Rikke fra Royal Canin for sin deltagelse og for alle de fine godteposer der blev delt ud til hundene.

Tosafoto deltog også i arrangementet og de tilbød at tage billeder af hundene (et stk. foto for 25 kr. og 5 stk. for 100 kr.) Beløbet der kom ind – kr. 1825,- – vil også gå til Dyrenes SOS/Dyrlæger uden Grænser. Der var kø¸ ved deres telt og rigtig mange var interesseret i at få taget et flot billede af deres skønhed. Vi vil derfor også gerne takke Tosafoto har Jeres flotte indsats.

Kolding agility klub mødt op med deres dygtige hunde, og gav nogle fantastiske flotte opvisninger. Det er imponerende at se, hvor dygtige Jeres hunde er. Folk kunne også selv prøve med Jeres egne hunde, hvilke mange benyttede sig af, og til stor glæde for mange hunde.

Alt i alt var det bare en fantastisk dejlig dag, hvor vi fik talt med mange mennesker om vores nystiftet forening. Vi fik solgt en del af vores flotte tørklæder til hundene, så var en fornøjelse at se dem gå rundt og lave lidt reklame for vores forening. Der blev delt flødekarameller ud til børnene og hundene fik hundekiks. Vi håber at mange vil melde sig ind i foreningen og være med til at gøre en forskel for alle de stakkels gadedyr rundt omkring i verden.

På vegne af Dyrenes SOS/Dyrlæger uden Grænser
Lonni, Trine, Josefine og Helene

Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial