AFLYST – Filmen om Thailand 2016 i Viften 9. november 2016

ARRANGEMENTET ER AFLYST PÅ GRUND AF FOR FÅ TILMELDNINGER!

I Viften i Rødovre onsdag 9. november 2016 kl. 19.00 – 20.30 vises den spændende film om gadehundeprojektet på Phuket i Thailand i januar 2016., og billetterne koster 80,- pr. person, hvor hele beløbet går ubeskåret til Dyrenes SOS arbejde – køb din billet her!

Dyrenes SOS arbejder for gadehunde og –katte i hele verden, og i 17 år har dyrlæge Mogens Hansen fra Nordkystens Dyrehospital i Helsingør arrangeret og koordineret utallige gadedyrsprojekter i både Indien og Thailand. Her har gennem tiden mere end 100 dyrlæger og veterinærsygeplejersker fra hele verden deltaget, og der er blevet hjulpet mere end 10.000 hunde og katte gennem disse projekter. Dyrene er blevet neutraliseret, vaccineret samt mærket, således at også antallet af rabiestilfælde i lokalbefolkningen er faldet drastisk.

Inden filmen vil dyrlæge Mogens Hansen fra Nordkystens Dyrehospital holde et kort foredrag om problemerne med gadedyr og arbejdet med dem i Indien og Thailand. Filmen vil blive præsenteret af Simon Mikkelsen, som var med på turen i januar, og som har filmet og redigeret.

Husk at tage mailen med købet af din billet med på dagen – den er nemlig din billet til arrangementet i Viften Rødovre Rådhusplads, Rødovre Parkvej 130, 2610 Rødovre.

Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial