Premiere på Street Dog Thailand

helsingoer-270916-6Tirsdag lagde Cinema Center i Helsingør biograf til premieren på Simon Mikkelsens film “Street Dog Thailand” –  en dokumentar om Thailandsturen, som blev gennemført i januar 2016. Under turen, som dyrlæge Mogens Hansen stod i spidsen for, gennemførte de to hold et 3 uger langt ABC-projekt, og fik undervejs mulighed for at hjælpe både Soi Dog Foundation og DogChance, som arbejder med gadedyrene i Thailand. Alt imens holdene arbejdede, fik Simon rig mulighed for at dokumentere både arbejdet, men også de forhold som ABC-projektet blev gennemført under.

helsingoer-270916-3Aftenen startede med et foredrag, hvor Mogens beskrev arbejdet under et ABC-projekt, begrundelsen for at gennemføre dem samt de mange sjove oplevelser, som også er en del af glæden ved at hjælpe gadedyrene. Efter foredraget fik den næsten fyldte sal mulighed for at stille Mogens spørgsmål om hans arrangement i – og store viden om – gadedyrene.

Herefter var der premiere på Simons film, som også kom tæt på hjælperne i lokalområdet, folkene bag organisationerne, men også historien bag de dyr som hjælpes af de organisationer og nogle af dem som fik glæde af holdenes besøg.

Alt i alt en meget flot og smuk dokumentation som trods alt også viste den barske skæbne som verdens gadedyr lever under.”

Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial