Lise og tæven med 5 hvalpe

Lise-mar-16-17Candy, som er foster-familie for tæven Susy med 5 hvalpe som jeg hentede fra gaden og bragte til hende, har sendt mig et par billeder af dem.

Alle 6 er vaccinerede, tæven blev opereret for en 4 ugers tid siden sammen med 4 katte og igår blev de 3 hvalpe-tæver steriliseret samt een af hannerne idet den anden han stadig havde een testikkel i bugen. Som jeg har skrevet før,  jeg betaler ikke for hanner, men dyrlægen donerede selv for den ene han, hvilket jo var pænt gjort.

Lise-mar-16-19Alle hvalpene har fundet nye familier, og kommer ud til gode, blivende hjem, så nu skal vi bare have fundet et hjem til moren.

Jeg ved ikke hvordan man gør i DK med en foster-familie som passer moder og hvalpe, men her er det sådan at jeg betaler for foder, mælk, vitaminpiller og ekstra calcium til moderen, så hun ikke går i kalk-chok med mange hvalpe, orme-middel, vaccine til alle og sterilisation af tæverne, når de er gamle nok.

Foster-familien passer og socialiserer mor og hvalpe og hjælper med at få dem placeret i gode hjem, når tiden er inde. De bedste hjem er dem med lidt af hvert mht. hvad en lille hvalp kan komme ud for, katte, høns, kvæg, geder, andre hunde og helst med børn i alle aldre, de lidt større lærer de små, hvordan man omgåes dyrene, der skal helst også være en del ”larm” i form af musik, fjernsyn etc. og det er costaricaneren bare GOD til !!! De fleste her bor tæt på hinanden og alle har deres favorit mht. larm….alle skruer op for at overdøve naboen!! Gud være lovet at vi bor ude på Herrens mark….

Knus
Lise

Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial