Blossom skulle være død…… to gange!

Blossom-2

Smukke Blossom blev ramt af et tog, og da TOLFA’s redningskøretøj bragte hende ind, manglede halvdelen af hendes forben, hendes ene øje var svært beskadiget, og hun havde en enorm sår nær halens rod – hun havde mistet en masse blod og var i dyb chokTOLFA behandlede hende for chok og smerte og et par dage senere hendes ben var amputeret. De troede også at de ville være nødt til at fjerne hendes beskadigede øje i en senere operation.

Blossom-1
Nogle dage efter amputation åbnede såret sig, Blossom begyndte at bløde fra en arterie. Efter at have udholdt meget, så det ud til at TOLFA ikke kunne redde hende, og at hun ville dø for øjnene af dem. Men takket været hurtig tænkning og handling af TOLFA’s dyrlæge og personale lykkedes at stoppe blødningen lige i tide.

Blossom burde være død to gange …. men her er hun i dag, det ene ben mangler, men hun er “fit for fight” igen – med begge øjne i behold, steriliseret, vaccineret og klar til at gå tilbage til sin egn, hvor der er mennesker, der bekymrer sig meget for hende.

Som TOLFA siger: Dette er, hvad vi gør.

Billeder og tekst fra TOLFA’s facebook side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial