Dyrenes SOS på INPUT 2013

Dyrenes SOS var igen i år inviteret med til INPUT. Det var Veterinær Medicinsk Forening, som for femte gang, stod for den meget interessante virksomhedsmesse INPUT i Marmorhallen på LIFE. Formålet med messen er at give de studerende mulighed for at møde relevante virksomheder og forskningsinstitutioner, så de kan få et indblik i de muligheder de har efter endt studietid.

Vi talte med en masse søde studerende på messen, og de var meget interesseret i at høre nærmere om muligheden for at rejse ud i verden og være med til at gøre en forskel. Det var glædeligt at se, hvor stor interessen omkring vores arbejde var, og mange gav udtryk for at de bestemt måtte ud og hjælpe gadedyrene på et tidspunkt.

Dyrenes SOS udloddede igen i år et rejselegat på 2.000 kr. og den heldige vinder blev Zinia Vincent Nergaard. Vi glæder os til at høre mere om, hvor Zinia vælger at rejse hen, og vi vil selvfølgelig lægge hendes rejserapport ud på hjemmesiden, når hun kommer hjem fra sin rejse.

En stor tak til Veterinærmedicinsk forening fordi vi måtte deltage i dette fantastiske arrangement igen i år, og en tak til de studerende for deres imødekommenhed.

Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial