Hundemarch i Kolding – 5. september 2010

Hundemarch i Kolding til fordel for Dyrenes SOS/Dyrlæger uden Grænser blev en fantastik succes med et flot indsamlingsresultat

 Anja Hømlund fra www.hundemarch.dk under interview til TV2 SYD.
Om formiddagen, søndag den 5. september 2010,  gik turen fra Sjælland til Kolding, nærmere bestemt den hyggelige og smukke Marielundsskov, hvor mange havde valgt at bruge dagen på at støtte en god sag og gå en tur med deres hunde til fordel for Dyrenes SOS/Dyrlæger uden Grænser.
Anja Hømlund fra www.hundemarch.dk,  som var arrangør af hundemarchen, havde virkelig gjort en stor indsats og sørget for at alle detaljer var på plads, så både mennesker og hunde – 615 personer samt 365 hunde – fik en helt fantastisk dag i det skønne vejr, så rammerne i Marielundsskoven var helt perfekte.

Anja havde fundet to hovedsponsorer til dagens hundemarch – foderfirmaet SPECIFIC, som  sponserede kr. 5,- pr. ben samt gaver til deltagerne, og Vejen Dyrehospital gav yderligere kr. 1,-, så alle deltagende ben på såvel hunde og deres medfølgende tobenede familiemedlemmer talte med.

Men Anja havde skam også fundet andre, som støttede op om hundemarchen. To lokale dyrlægeklinikken – Vejen Dyrehospital tilbød navneskilte, mens Dyrlægehuset Kolding foretog tandeftersyn derigennem bidrog til dagen, mens fotograf Heidi Rasmussen fra www.kreativfoto.dk tog en masse gode billeder og portrætter af de søde vovser i de naturskønne omgivelser.

Rigtig mange butikker og virksomheder i Kolding og omegn havde også taget positivt imod arrangementet og havde sponseret flotte gevinster til det amerikanske lotteri, som gjorde at mange kunne gå hjem med en fin gevinst under armen.

Guldbageren i Lunderskov havde doneret 300 kager, som meget hurtigt blev solgt, mens Anja og hendes hjælpere solgte kaffe og vand. Alt dette tilsammen bidrog til at der blev yderligere penge til Dyrenes SOS/Dyrlæger uden Grænser og beløbet rundede flotte kr. 35.000,-, som alle vil gå ubeskåret til foreningens  arbejde med gadedyr i udlandet.

Der blev også mulighed for at få råd og vejledning til stimulering af hunden, da adfærdsspecialist Rie Ravn fra Kolding Hundeadfærdscenter stillede op i skoven,  og holdt et gratis foredrag af en times varighed om dette emne.

Det var alt i alt en skøn dag – vi fik talt med mange søde mennesker og hilst på alle deres dejlige hunde. Vi takker Anja for et super godt initiativ og den enorme store arbejdsindsats. Ligeledes sender vi en stor tak til sponsorerne, alle dem der mødte så talrigt op med deres dejlige hunde, samt sidst men ikke mindst alle dem der hjalp til på dagen.

Mange venlige hilsner
Anne-Marie, Helene & Lars

Se mere om hundemarchen og dens flotte resultat på www.hundemarch.dk


Se TV2 SYD’s indslag om hundemarchen her.

Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial