Hundemarch i Frijsenborgskov – 3. maj 2009.

Dyrlægegruppen Frijsenborg afholdte et flot arrangement til fordel for Dyrenes SOS/Dyrlæger uden Grænser. Tilslutningen var stor og rigtig mange deltog og var dermed med til at støtte en god sag.

Artikel om hundemarchen i Frijsenborgskov fra Favrskovposten – skrevet af Kian Johansen:
“Ikke færre end 160 hundeejere og 75 hunde trodsede i søndags regnen og gik fire kilometer for at samle penge ind til dyreværnsorganisationen “Dyrenes SOS/Dyrlæger uden Grænser”. De 620 ben travede 3100 kroner sammen til dyreværnsorganisationen “Dyrenes SOS/Dyrlæger uden Grænser”, da foderfirmaet “Royal Canin” sponsorerede hvert ben med fem kroner. Både hundene og deres ejere nød turen rundt i den smukke nyudsprungne bøgeskov omkring Frijsenborg Slot.

“Det var dejligt at opleve så mange mennesker, der sammen med deres dyr ønskede at tage et globalt ansvar for dyrevelfærd,” fortæller en af arrangørerne, dyrlæge Helene Austevoll fra Dyrlægegruppen Frijsenborg. “Vi glæder vi os meget over den store opbakning, som langt oversteg vores forventninger. Vi fik mange positive tilkendegivelser fra deltagerne, og planlægger allerede at gøre Hundemarchen til en årligt tilbagevendende begivenhed,” fortæller en tilfreds Helene Austevoll.

Vi takker Dyrlægegruppen Frijsenborg for deres flotte initiativ og arrangement i vores arbejde!

Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial