Vi med hund messe

VI MED HUND-messe 2008 er nu veloverstået.

Igen i år fik vi tilbudt en messestand til en meget fordelagtig pris på den årlige VI MED HUND messe, som blev afholdt den 17. – 19. oktober 2008. Vi sender en stor tak til VI MED HUND og alle dem der besøgte vores stand. Det var hyggeligt at møde så mange dejlige mennesker og deres hunde.

Vi nød til fulde at fortælle om vores forening, og glæder os over alle de nye medlemmer der kom til, samt de mange flotte donationer. Vi fik også besøg af den charmerende Frederik fra X-faktor med hans utrolige dejlige og trofaste hundeven Frodo.

Vores banner vakte også stor opsigt, for folk stoppede op for at kigge på de mange billeder vi havde hængt op og skulle lige hen og få en snak om vores arbejde for gadedyrene i udlandet.

Vi takker alle vores frivillige der bemandede standen i weekenden og var med til at sprede vores budskab. Messen var alt i alt en kæmpe succes, og vi håber at vi bliver inviteret igen til næste år. Atter en stor tak til VI MED HUND fordi vi fik lejlighed til at deltage på denne fantastiske messe.

Vinder af konkurrencen om en flot FATBOY pude blev:
SINNA KORNUM

Tillykke til vinderen, som er blevet kontaktet af Dyrenes SOS

På foreningens vegne

Bestyrelsen :0)