thailand-200116-5-500Så er både tirsdag og onsdags arbejde færdigt i Phuket By, hvor vi i dag havde besøg af min butiksansvarlige Linda, som kom forbi med sin kæreste. De er på ferie på Phuket og synes, at de skulle se, hvordan vi arbejdede. Og det var lige før, at de adopterede en lille hvalp!

thailand-200116-3-500I dag har vi haft besøg af en australsk dyrlægestuderende, som var med til lidt operationer. Det var lidt sjovt at se ham stå sammen med en kvindelig thailandsk dyrlæge ved samme bord! Prøv bare at se billedet!

thailand-200116-2-500Ellers var det “work as usual” med mange hunde og katte, og vi opererer uafbrudt, fra vi kommer, til vi går, kun afbrudt af en kort frokost. Men man kan så leve med det, når man så alligevel kan nå hjem på stranden til en solnedgang som vist på billedet.

I går tirsdag nåede vi  22 hunde og 35 katte, og i dag onsdag var det 21 hunde og 34 katte, så selv om vi nu er noget færre dyrlæger, så går det meget godt!

2 dages arbejde mere, så er der lidt ferie, og derefter venter den danske kulde. Så vidt vi har regnet os til, så bliver det et temperaturskift på 50 grader!!