Liberia Animal Welfare and Conservation Society (LAWCS), liberia

Liberia Animal Welfare and Conservation Society (LAWCS) er den eneste lokalt etableret og organiseret dyrevelfærdsorganisation der tilbyder gratis dyrlægehjælp for dyr i Liberia. I Liberia er dyrevelfærd stadig et nyt fænomen, men LAWCS gør hvad de kan for at hjælpe dyrene, især hunde og katte modtager behandling og hjælp hos LAWCS, men også husdyr og vilde dyr er velkommen!

Da Liberia fortsat er regnet som et af de fattigste lande i verden, med mange sociopolitiske problemer, er dyrevelfærd derfor ofte ikke prioriteret af hverken befolkningen eller regeringen. Manglende forståelse for dyrevelfærd og økonomi til at behandle dyrene er nogle af årsagerne til at mange dyr desværre stadig lider. På grund af manglen på penge og organiseret hjælp fra regeringen er LAWCS stadig dybt afhængig af donationer udefra, hvorfor Foreningen Dyrlæger uden Grænser er stolte over at støtte deres hårde arbejde.

Sidste nyt fra projektet:

LAWCS – lokal og mobil dyreklinik med gratis dyrlægehjælp

Liberia Animal Welfare and Conservation Society (LAWCS) er den eneste lokale dyrevelfærdsorganisation der tilbyder gratis dyrlægehjælp for dyr i Liberia ved hjælp af deres mobile dyreklinik.

Læs mere
LAWCS sørger for dyrlægehjælp og ‘Animal Kindness’

Rapport fra vores nyeste samarbejdspartner, Liberia Animal Welfare & Conservation Society (LAWCS).   Kære Foreningen Dyrlæger uden Grænser, Vi håber, I fortsat passer på jer selv og hinanden under COVID-19. Vi er heldigvis ikke så hårdt ramt herude på landet – men vi har travlt med vores udkørende dyrlægeklinik, der

Læs mere