29. april 2013:
Lise fra Costa Rica bliver bombarderet med hunde og katte, som er givet i julegave, men bliver sat på gaden, når de bliver gravide. Derudover har tre graviditeter blandt Lises fire medarbejdere skabt noget af en udfordring – læs mere her.

 13. marts 2013:
Dyrenes SOS er nu associeret medlem af DOSO, som er en sammenslutning af mange af Danmarks dyreværnsorganistioner. DOSO tæller bla. WSPA, Dyrenes Venner, Dyreværnet og en lang række andre organisationer – læs mere her.

9. marts 2013:
Dyrlæge Søren Nielsen besøgte i januar 2013 sin katteklinik i Maldiverne, og med støtte fra Dyrenes SOS og mange andre, lykkedes det ham at hjælpe Maldivernes katte – læs mere om Sørens ophold her.

2. marts 2013:
Dyrlæge Mette Sand Jensen besøgte i november 2012 TAWESO, som frivillig. Mette fortæller som sit ophold, som bød på behandling af hunde, katte, kvæg og høns  – læs mere her.

21. ferbuar 2013:
Dyrenes SOS hjælper Soi Dog Foundation i Indien med gennemførelse af ABC-programmer for mange af de hunde, som Soi Dog Foundation har reddet fra en grum skæbne i den vietnamesiske madindustrien – læs mere her.

20. ferbuar 2013:
Forandringens vinde i Costa Rica – Lise fra Costa Rica har denne gang både gode og dårlige nyheder at berette. På positivsiden tæller kærlighed og en ny forretningside – læs mere her.

20. januar 2013:
Så er der atter nyt fra Lise, som på vanlig vis har gang i en masse ting, som omhandler Costa Ricas gadehunde – læs mere her.

13. januar 2013:
I november 2012 drog Nynne B. Eriksen og Rikke W. Larsen afsted for at arbejde som frivillige dyrlægestuderende hos Tree Of Life for Animals (TOLFA) i Indien. Du kan nu læse Nynne og Rikkes spændende beretning om deres ophold hos TOLFA her.