4. november 2012:
Så er der nyt fra TAWESO i Tanzania, som har gennemført 4 forskellige projekter i løbet af en måned – f.eks. et neutraliseringsprojekt, hvor 67 hunde og 42 katte blev neutraliseret, et masse-vaccinationsprogram hvor 570 dyr blev rabiesvaccineret, og 123 hunde og katte blev behandlet for forskellige lidelser – læs mere her.

28. oktober 2012:
Godt og dårligt nyt fra Costa Rica, hvor h
undenes ven endnu engang været udsat for et jordskælv, men har også flere gode nyheder at berette om – læs mere her.

14. oktober 2012:
Den 7. oktober 2012 blev der atter afholdt loppemarked på Frederiksberg. Loppemarkedet var en succes, og gav både penge til Dyrenes SOS, men også til et rejselegat til en dyrlægestuderende – læs mere her.

13. oktober 2012:
Dyrenes SOS har deltaget i INPUT 2012, som er messe, hvor dyrlægestuderende har mulighed for at møde repræsentanter fra forskellige firmaer og foreninger – læs mere her.

7. oktober 2012:
Den 8. september 2012 afholdte Aabenraa Dyreklinik en hundemarch til fordel for Dyrenes SOS – læs mere her.

23. september 2012:
Foruden hjælpeløse hunde og besværlige kolleger har Lise fra Costa Rica nu også fået følgeskab af et voldsomt jordskælv – læs mere her.

4. september 2012:
Journalist Ole Stephensen er nu presseansvarlig i Dyrenes SOS, og varetager dermed Dyrenes SOS interesser i relation til presse og anden offentlighed omkring organisationen – læs mere her.

25. august 2012:
Det har vist sig utrolig vanskeligt at kontrollere kvaliteten af de enkelte projekters arbejde. Dette skyldes selvfølgelig dels de meget store afstande og dels den opfattelse af dyreværnsarbejd, som findes lokalt. One Heart Animal Shelter har ikke indfriet vores forventninger, hvorfor vi har valgt at afslutte samarbejdet og dermed støttet til projektet.

8. august 2012:
Lise fra Costa Rica har modtaget 3 tons hundefoder i gave, hvilket har fået særdeles uheldige konsekvenser. Derudover har hun realiseret en gammel ide om at give asyl til aldrende schæferhunde – læs mere her.

10. juli 2012:
Lise fra Costa Rica fortæller om fest, dans, krammere og et uventet jobtilbud til sin mands begravelse – læs mere her.

28. maj 2012:
Holdningsændringer tager tid, men med stædighed og en evig fastholdelse af målet kommer man langt, lyder budskabet fra Lise i Costa Rica – læs mere her.

27. maj 2012:
Så er der atter nyt fra KAT Centre i Nepal, som denne gang fortæller om, hvordan de har anvendt de midler, som Dyrenes SOS sendte KAT Centre i april 2012 – læs mere her.

23. april 2012:
Rikke og Regitze arrangerede et loppemarked på Frederiksberg til fordel for Dyrenes SOS. Gæsterne var MEGET begejstret for at høre, at loppemarkedet blev afholdt til fordel for Dyrenes SOS og mange har taget flyers med hjem og der blev i alt doneret kr. 2.395,50 – læs mere her.

24. marts 2012:
Veterinærstuderende Rikke Wendt Larsen har besøgt May og One Heart Animal Shelter i Belize. Læs hendes spændende beretning om hendes 4 ugers ophold, om sheltret og dets hunde, men også om det barske liv i Belize – læs mere her.

18. marts 2012:
Læs historien om en drøm, der har været 20 år undervejs og nu er på vej til at blive opfyldt. Og få forklaringen på, hvorfor Lise fra Costa Rica rådede en lokal kvinde til at stjæle naboens hund – læs mere her.

5. februar 2012:
Lise fra Costa Rica har været på pigetur, mødt en hundehvisker og været i konflikt med loven  – læs mere her.

21. januar 2012:
Så er der atter nyt fra May i Belize, som denne gang fortæller om det nye shelters beboere, men også om det kommende besøge fra to volunteers – læs mere her.