11. december 2011:
Så er der nyt fra Lise i Costa Rica, som har samlet 1.300 dollars sammen til en fundraising for organisationen Stop Animal Suffering Yes. Et stort beløb, der gør masser af godt – læs mere her.

13. november 2011:
Så nærmer vi os igen jul, og nu har du mulighed for at købe julegaver til familie og venner samtidig med at du hjælper verdens gadehunde- og katte – læs mere her.

8. november 2011:
Så er der atter nyt fra May i Belize, som denne gang fortæller de nye hunde på sheltret: Houdini, hendes mor og de 4 øvrige hvalpe samt Lion, som endelig er kommet i sikker havn hos May – læs mere her.

2. november 2011:
Kathmandu Animal Centre (KAT centre) har sendt en tak for den donation, som Dyrenes SOS gav dem i april 2011. Sammen med takken kommer også en spændende beretning om deres store arbejde, som dækker ABC-programmer, undervisning af befolkningen og meget mere – læs den danske udgave af beretningen her.

25. oktober 2011:
Så er der nyt fra TAWESO – denne med beretningen om danske Pia og Anders besøg hos TAWESO. Pia og Anders havde blandt andet også medbragt en laptop, som TAWESO skal bruge i forbindelse med undervisning. Men Pia og Anders fik også en anden nyhed fra TAWESO – de er nemlig ved at bygge en dyreklinik – læs mere her.

23. oktober 2011:
Massekastration til techno-rytmer – Lise fra Costa Rica fortæller denne gang om blandt andet trætte dyrlægeassistenter, en taxatur med et ganske særligt udbytte og mødet med en hysterisk, højgravid dame – læs mere her.

15. oktober 2011:
Så er listen over BIDRAGSYDERE 2011 blevet opdateret – læs mere her.

9. oktober 2011:
Dyrene må denne gang vige for et dramtisk og udmattende hospitalsbesøg. Lise fra Costa Rica oplever vanen tro lidt af hvert – læs mere her.

3. september 2011:
Så er der atter nyt fra May i Belize, som skriver om den nyligt overståede flytning af One Heart Animal Shelter, men også om de mange ting, som stadig mangler for at sheltret kan komme rigtigt i gang med sit arbejde – læs mere her.

29. august 2011:
Så er der nyt fra Lise fra Costa Rica, som fortæller denne gang om blandt andet en heltemodig indianer, der på spektakulær vis reddede en kat fra den visse død – læs mere her.

8. august 2011:
Mere information om bla. tilmelding til Dyreklinikken Holger Danske’s Hundens Dag den 28. august 2011 i Espergærde er nu lagt på hjemmesiden – læs mere her.

28. juli 2011:
Datoen for Dyreklinikken Holger Danske’s Hundens Dag i Espergærde ændres fra 21. august til 28. august 2011 – læs mere her.

27. juli 2011:
Så er der atter nyt fra Lise i Costa Rica, som har gennemført 2 kastrationsrunder fornyligt – læs mere her.

11. juli 2011:
TAWESO har hårdt brug for en brugt laptop til deres undervisningsarbejde. Som en del af deres ABC programmer, underviser de lokalbefolkningen i de områder, hvor de kommer frem. De fortæller om rabies og  rabies forebyggelse, og de underviser også i dyrevelfærd.Til denne undervisning er en bærbar computer et meget stort ønske –læs mere her.

3. juli 2011:
Så arrangerer Dyreklinikken Holger Danske i Helsingør for 6. år i træk Hundens Dag, og igen er det til fordel for Dyrenes SOS. Arrangementet finder sted den 21. august 2011 i Espergærde – læs mere her.
Referatet fra generalforsamlingen i Dyrenes SOS den 3. maj 2011 er nu lagt på hjemmesiden – læs mere her.

2. juli 2011:
Så er de nyeste artikler om Dyrenes SOS, vores arbejde og vores projekter kommet på hjemmesiden – læs mere her.

18. juni 2011:

Hvis du har et CBB Mobil abonnement, har du nu mulighed for at støtte vores arbejde med din mobil – uden at det koster dig én krone – læs mere her.

3. juni 2011:
Så er der igen nyt fra Lise i Costa Rica – læs mere her.

2. juni 2011:
Så er listen over BIDRAGSYDERE 2011 blevet opdateret – læs mere her.

23. maj 2011:
Så er der kommet nyt fra om Ganji fra May, som driver One Heart Animal Shelter i Belize. May sender også en stor tak for støtten til hendes arbejde for at hjælp gadehundene i Belize – læs mere her.

30. april 2011:
Så kan du læse mere om vores nye projekt – One Heart Animal Shelter i Belize. Mød et par af de hunde, som danske May Munck har stiftet bekendtskab med i sit arbejde med gadehundene – læs mere her.

24. april 2011:
Så kan Dyrenes SOS byder velkommen til endnu et projekt – nemlig One Heart Animal Shelter i Belize, som drives af danske May Munck – læs mere her.

23. april 2011:
Så er der igen nyt fra Lise i Costa Rica – læs mere her.

13. april 2011:
Så er listen over BIDRAGSYDERE 2011 blevet opdateret – læs mere her.

27. marts 2011:
TAWESO har hjulpet hundredevis af dyr, som blev kvæstede i forbindelse med bomespængningerne i Dar Es Salaam – læs mere her.

20. marts 2011:
Så er der igen nyt fra Lise i Costa Rica – læs mere her.

15. marts 2011:
Nu har TAWESO indkøbt en bil til deres dyrevelfærdsarbejde i Tanzania.TAWESO har fået økonomisk støtte fra Dyrenes SOS til købet. Vores støtte dækker knap halvdelen af købsprisen, og resten er financieret gennem lån – læs mere her.

I forbindelse med Jordskælvet ud for Japans kyst, som har forårsaget ødelæggelser af fuldstændig ubegribelige dimensioner, har Dyrenes SOS startet en indsamling for at hjælpe Japans dyr – læs mere her.

11. marts 2011:
Så har vi modtaget billeder fra foderets ankomst i Spanien. Foderet fik Dyrenes SOS sponseret af Dechra, og det er nu nået frem til de glade modtagere: P.A.D i Mijas Costa og Fundacion Benjamin Mehnert i Sevilla – læs mere her.

3. marts 2011:
Så er foderet, som Dyrenes SOS har været så heldig at få sponseret af Dechra nået frem til de glade modtagere: P.A.D i Mijas Costa og Fundacion Benjamin Mehnert i Sevilla – læs mere her.

26. februar 2011:
Beretningen om de 16 tons af kvalitetsfoder til de herreløse hunde og katte, somDechra har sponsereret, er nu opdateret med billede af foderen samt link til Gipote.dksartikel om foderet som er på vej til internatet  P.A.D. i Mijas Costa og internatet Fundacion Benjamin Mehnert – læs mere her.

21. februar 2011:
Onsdag d. 16 februar om aftenen, blev hovedstaden i Tanzania, Dar es salaam, ramt af en serie eksplosioner i militære ammunitionslagre. Beboerne i de ramte områder måtte efterlade deres dyr da de flygtede fra eksplosionerne, og en del af de efterladte dyr blev enten dræbt eller sårede – læs mere her.

20. februar 2011:
Dyrenes SOS har været så heldig igen, at Dechra har sponseret 16 tons af kvalitetsfoder til de herreløse hunde og katte. Dyrenes SOS har denne gang valgt, at sende foderet til 2 spanske internater – internatet  P.A.D. i Mijas Costa og internatet Fundacion Benjamin Mehnert – læs mere her.

7. februar 2011:
I håbet om at kunne hjælpe TAWESO med at skaffe midler til en bil, har vi startet en indsamling til dette formål. Dyrenes SOS har besluttet at donere 20.000,- kr., og indsamle endnu et beløb, som kan hjælpe TAWESO med at nå deres mål – læs mere om indsamlingen her eller støt indsamlingen her.

6. februar 2011:
PAGES IN ENGLISH 
has now been updated with news about TAWESO’s Morogoro sterilization and vaccination project – read about the project here.

30. januar 2011:
Så er der igen nyt fra Lise i Costa Rica – læs mere her.

18. januar 2011:
Vi har modtaget en beretning fra TAWESO, som har gennemført et neutraliserings- og vaccinationsprojekt i Morogoro i efteråret 2010 – læs beretningen her.