Stray Animal Rescue Yemen er den eneste NGO i Yemen, som tager sig af gadedyr – herunder sørger for dyrlægehjælp, foder, vaccination og sterilisation af gadehunde.

Yemen er et land omgivet af krigszoner, og der er ofte uroligheder eller decideret borgerkrig i visse områder af Yemen. Der er derfor mange dyr – hunde, æsler, kameler, katte, kvæg og meget andet – der bliver ladt i stikken, hvis deres ejere bliver nødt til at flygte. Sygdom og sult er derfor udbredt blandt Yemens gadedyr, og ydermere er det ikke usædvanligt, at de bliver ramt af skud under uroligheder!

 

Stray Animal Rescue Yemens målsætninger
  • At opbygge et sted i Sana’a, hvor Yemens gadedyr kan få hjælp – både dyrlægehjælp og foder
  • At reducere antallet af gadehunde i Yemen ved hjælp af ABC-programmer (læs mere her)
  • At øge antallet af adoptioner af tidligere gadehunde og -katte til gode hjem især i Yemen
  • At udrydde rabies og andre sygdomme hos gadedyrene
  • At nedbringe forekomsten af efterladte dyr
  • At forbedre den generelle opfattelse af gadedyr i Yemen
Tilbagemelding fra Yemen

Foreningen Dyrlæger Uden Grænser sendte i maj en portion penge afsted til Stray Animal Rescue Yemen. Disse penge er hovedsagligt gået til sterilisation og dyrlægehjælp til nogle af de hunde, der bor på internatet.

Vi har modtaget billeder af nogle af de hunde, der har fået hjælp, samt følgende besked fra personalet i Yemen:

“Tak til Foreningen Dyrlæger Uden Grænser og alle dem, der har doneret penge – disse hunde får lov at leve videre på grund af jer! De er gået til hundemad, øjendråber, forbindingsmateriale, vaccinationer, og sterilisationer til disse ofre for krigen! (Og mundbind til medarbejderne, så vi kan tage ud i samfundet og hjælpe dem.) Gadedyrene i Yemen har kun os, så TAK fra Team Yemen!”

Læs mere på Stray Animal Rescue Yemens Facebook-side.

 

Stray Animal Rescue Yemen