Beretninger 2014

billede9Costa Rica – 4. juni 2014 af Lisa fra Costa Rica:
Costa Ricas vilde dyreliv er ikke helt ufarligt for Lises hunde, men som altid har Lise sat sig ind i tingene og er forberedt på lidt ag hvert, når hendes hunde f.eks. finder giftige frøer. Men Lise har også en god nyhed – hun har fundet en ung kvinde, som gerne vil hjælpe Lise med foder til hunde…… En stor post i Lises budget.

Læs mere her
billede-4New Dehli – maj 2014 af Alisha Singh fra Indien:
Alisha Singh som til dagligt bor og arbejder i New Delhi, Indiens hovedstad. Alisha er 22 år og har netop afsluttet sin Bachelor uddannelse I Handel fra New Delhi University. For øjeblikket læser hun videre og planlægger at påbegynde en MBA uddannelse. Sideløbende med studierne arbejder Alisha i et import/export firma indenfor medicinal branchen, også bruger hun stort set alt sin fritid på at passe gadehunde.

Læs mere her

taweso-0414-18Oversvømmelser i Dar es Salaam – 21. april 2014 af TAWESO fra Tanzania:
Dyrenes SOS sender kr. 5000,- for at støtte TAWESOs arbejde for at hjælpe de nødstedte dyr i forbindelse med at Dar es Salaam er blevet ramt af vedvarende, heftig skybruds- regn med efterfølgende oversvømmelser. Rundt omkring i de berørte områder, er mange dyr blevet fordrevet fra deres opholdssteder. Det gælder både privatejede dyr, og gadehunde, og alle disse dyr har brug for foder, dyrlægehjælp, rabiesvaccinationer, og ly for regnen.

Læs mere her

Billede_10-800x800Costa Rica – 7. april 2014 af Lise fra Costa Rica:
Lise fortæller denne gang om tørke og præsidentvalg, men også om endnu en kastrationsrunde, som hun gennemførte i marts måned.

Læs mere her

billede3

Costa Rica – februar 2014 af Lise fra Costa Rica:
Så er der atter nyt fra Lise, som denne gang fortæller at hun også får hjælp fra norske Turid Rugaas, som har været Lises mentor igennem mange år. Lise har altid været en stor tilhænger af Turids hundetræningsfilisofi, og den har hun haft brugt for med 3 små tæver, som har ret store tanker om sig selv.

Læs mere her