Beretninger 2013

billede5Costa Rica – 8. december 2013 af Lise fra Costa Rica:
Julehilsen fra Costa Rica – hundeelskeren Lise fra Costa Rica sender en ejendommelig julehilsen, der blandt andet indeholder fortællingen om en muligt forestående penisamputation.

Læs mere her

billede3Costa Rica – 10. oktober 2013 af Lise fra Costa Rica:
Godt og dårligt nyt fra Costa Rica. Lise fra Costa Rica har oplevet fire dødsfald blandt sine hunde og er blevet bidt voldsomt. Men danskeren er ikke sådan at slå ud af kurs.

Læs mere her

Billede-2Soi Dog Foundation – 9. august 2013 af Gregg Tully, Thailand:
Gregg Tully fra Soi Dog Foundation i Thailand fortæller om deres fortsatte kamp for de mange hunde, som ender deres liv på grummeste vis i den vietnamesiske madindustri.

Læs mere her

Billede 13Costa Rica 6. juni 2013 af Lise i Costa Rica:
En sjælden oplevelse for dyrenes beskytter: Lise fra Costa Rica har oplevet et syn, hun aldrig tidligere har mødt. I øjeblikket huser hun intet mindre end 31 hunde.

Læs mere her

LiseCosta Rica 17. april 2013 af Lise i Costa Rica:
Lise fra Costa Rica bliver bombarderet med hunde og katte, som er givet i julegave, men bliver sat på gaden, når de bliver gravide. Derudover har tre graviditeter blandt Lises fire medarbejdere skabt noget af en udfordring.

Læs mere her
billed9Tibet Charity – april 2013 af Stud.med.vet. Karen Singers Johansen & Stud.med.vet. Kristine Dich-Jørgensen:
Karen og Kristine var i april 2013 frivillige hos Tibet charity i Indien. Læs deres beretning om deres spændende ophold, som var en stor oplevelse for dem.

Læs mere her

3-billedeSoi Dog Foundations kamp mod hunde til brug i madindustrien – 15. februar af Gregg Tully, Thailand:
Dyrenes SOS hjælper Soi Dog Foundation i Thailand med gennemførelse af ABC-programmer for mange af de hunde, som Soi Dog Foundation har reddet fra en grum skæbne i den vietnamesiske madindustri. Dyrenes SOS støtter arbejdet med kr. 5.000,-.

Læs mere her

billede6Costa Rica – 13. februar 2013 af Lise i Costa Rica:
Forandringens vinde i Costa Rica – Lise fra Costa Rica har denne gang både gode og dårlige nyheder at berette. På positivsiden tæller kærlighed og en ny forretningside.

Læs mere her

OLYMPUS DIGITAL CAMERATOLFA i Indien – februar 2013 af Stud.med.vet. Birgit Krabbe Jensen:
I forbindelse med INPUT 2012 vandt stud.med.vet. Birgit Krabbe Jensen kr. 2.500,- til hjælp til udgifterne i forbindelse med et frivillig ophold fra Dyrenes SOS. Nu kan du læse om Birgits oplevelser, som frivillig ved TOLFA i Indien.

Læs mere her
Mona og Søren ved operationsbordetMaldiverne – januar 2013 af Dyrlæge Søren Nielsen:
Dyrlæge Søren Nielsen besøgte i januar 2013 sin katteklinik i Maldiverne, og med støtte fra Dyrenes SOS på kr. 7.500,- og mange andre, lykkedes det ham at hjælpe Maldivernes katte.

Læs mere her