Beretninger 2009

billede2Dharamsala – december 2009 af Vet Katja Schulz:
Katja Schulz tog i forbindelse med World Rabies Day til Tibet Charity for at hjælpe med at vaccinere hundene i området. De fik vaccineret i alt 600 hunde. Derudover tog hun sammen med andre dyrlæger og veterinærsygeplejersker ud i landet for at hjælpe dyrene.

English version

operation_10Costa Rica – 2. december 2009 af Lise fra Costa Rica:
Donationen fra Dyrenes SOS, og ikke mindst fra vores trofaste støtter Inger Larsen, faldt på et tørt sted.

Læs mere her

billede5Costa Rica – 2. november 2009 af Lise fra Costa Rica:
Til trods for Lises ihærdige forsøg på at nedbringe antallet af gadehunde, så bugner det stadig af gravide tæver og hvalpe, men Lise gør hvad hun kan og fortsætter kampen for dyrene.

Læs mere her

billede8Costa Rica – 14. oktober 2009 af Lise fra Costa Rica:
Lise har masser af spekulationer med syge hunde, for udover de mange henvendelser hun får fra folk, så har hun masser af set til med sine egne hunde.

Læs mere her

billede6Costa Rica – 17. september 2009 af Lise fra Costa Rica:
Lise står for en kastrationsrunde hjemme hos sig selv. Hun forlanger kun det der svarer til 10 kr. pr. kastration, resten betaler hun af egen lomme og af de midler hun får fra blandt andet Dyrenes SOS. Lokalbefolkningen er fattige har kun råd til at dække en trejde del af udgifterne. Men hvis hun forlanger mere, så dukker folk ikke op med deres dyr og bestanden af gadedyr stiger.

Læs mere her

billede3Costa Rica – 23. august 2009 af Lise fra Costa Rica:
Sorg hjemme hos Lise, som har måtte tage afsked med  sin egen trofaste schæfertæve Bonnie, som nåede at blive 10 gammel.

Læs mere her

billede27Indienstur – 15. august 2009 af Dyrlæge Mogens Østergaard Hansen:
Det er igen lykkedes for Mogens Hansen, bestyrelsesmedlem i Dyrenes SOS, at samle en flok entusiastiske dyrlæger og veterinærsygeplejersker og sammen med dem, drog han til Dharamsala i Indien hvor de var blevet inviteret til åbning af den nye dyreklinik i Dharamsala. De har nu fået etableret en fast dyreklinik tæt ved Tibetan Children Village (TCV).

Læs mere her

billede7Costa Rica – 31. juli 2009 af Lise fra Costa Rica:
Lises hverdag er fyldt med forskellige opgaver og hun bliver kimet ned hver eneste dag og må forsøge at hjælpe så godt hun kan og med de midler hun har til rådighed.

Læs mere her

flyversCosta Rica – juli 2009 af Lise fra Costa Rica:
Lise arrangerer neutraliseringsklinik i Acosta sponseret af Dyrenes SOS.

Læs mere her

billede3Costa Rica – 10. juni 2009 af Lise fra Costa Rica:
Lises hverdag går med at passe sine syge mand, men samtidig skal hun også passe de mange gadedyr som hun dels har påtaget sig ansvaret for hjemme hos sig selv, og dels skal hun hjælpe de lokale, som har brug for  alt lige fra rådgivning i forbindelse med syge dyr, dyrlægebesøg og foder – ja Lise er lavet af et helt særligt stof.

Læs mere her

billede1Costa Rica – 30. maj  2009 af Lise fra Costa Rica:
Forberedelserne til den store neutraliseringsklinik i Acosta er gået i gang, og der er mange ting som Lise skal have styr på i den forbindelse. Desuden har hun givet interview til et TV-hold fra Puriscal, som ville lave en udsendelse om gadehundene i Costa Rica.

Læs mere her

billede6Costa Rica – 21. maj  2009 af Lise fra Costa Rica:
Lise skal have lavet nogle forbedringer på rehabben (hendes eget lille internat derhjemme) og har bedt WSPA om en donation.

Læs mere her

En typisk gadehund

Dharamsala – 7. maj 2009 af Dyrlæge Igor Zinger:
Den israelske dyrlæge Igor Zinger har besøgt klinikken i Dharamsala og det daglige arbejde har varieret fra akut-arbejde til ABC-arbejde, rabiesvaccinationer, parasitbehandling og tilsyn af patienter ude omkring.

Læs mere her

billede7Costa Rica – 25. marts 2009 af Lise fra Costa Rica:
Kastrationsklinikken i Tabarcia: 107 dyr blev steriliseret, flest tæver og hunkatte og mange af dem var i løbetid eller nyligt bedækkede, så Lise har sørget for at antallet af uønsket gadedyr er kommet til verden.

Læs mere her

billede1Costa Rica – 23. marts 2009 af Anne Østergaard Mortensen:
Anne Ø. Mortensen skulle i praktik som et led i sin uddannelse og i den forbindelse besøgte hun Lise og Uwe i Costa Rica.

Læs mere her

billede8Costa Rica – 2. februar 2009 af Lise fra Costa Rica:
Endnu flere gadehunde er blevet neutraliseret i Costa Rica, denne gang i Puriscal, og så lige en update på alle Lises hunde.

Læs mere her

billede9Costa Rica – 10. januar 2009 af Lise fra Costa Rica:
Lise takker for “julegaven”  fra Dyrenes SOS, som denne gang lød på  lidt over USD 1000.00 som vil blive brugt på neutralisering, medicin, mad og vaccinationer.

Læs mere her