Beretninger 2008

Costa Rica 2008 209Costa Rica – 4. december 2008 af Lise fra Costa Rica:
Kastrationsklinik i Puriscal var et tilløbsstykke uden lige, selv om vejret var koldt og regnfuldt. Lise måtte skaffe en ekstra dyrlæge, og de nåede at neutralisere 87 hunde og katte.

Læs mere her

operation_10Costa Rica – 8. november 2008 af Lise fra Costa Rica:
Lises dygtige og rutineret dyrlæge kan, sammen med hans hjælpere,  kastrere 6-8 dyr i timen.

Læs mere her

operation_10Costa Rica – 1. oktober 2008 af Lise fra Costa Rica:
Lise bor på landet og mange af bønderne har ikke råd til at sørge ordentligt for deres dyr, derfor valgt Lise denne gang at sætte ind i lokalområdet og sammen med dyrlæge Susanne, arrangerede hun denne gang kastrationsklinikker ude hos de lokale bønder. Det krævede en del oprydning og rengøring. som vores kære Lise også selv måtte stå for.

Læs mere her

billede6Dharamsala – oktober 2008 af Dyrlæge Karen Hørmann:
Vores bestyrelsesmedlem Karen Hørmann rejser til Indien for at hjælpe Tibet Charity med at vaccinerer og neutralisere de mange gadehunde. De nåede at rabiesvaccinere ca 550 hunde og neutralisere omkring 25 hunde, og rejste hjem vel vidende om, at de havde hjulpet disse mange hunde til et  bedre liv.

Læs mere her

billede5Costa Rica – 5. september 2008 af Lise fra Costa Rica:
Lise bliver dagligt stillet overfor mange forskellige typer opgaver, som hun løser til perfektion. Gadedyrene ville være ringe stillet uden hendes store indsats og hjælp.

Læs mere her

billede3Costa Rica – 17. august 2008 af Lise fra Costa Rica:
Det er lykkedes Lise at få de lokale til at adoptere en gadehund, så det kan, med lidt god vilje,  lade sig gøre at få lokalbefolkningen til at tage “genbrugshunde” til sig.

Læs mere her

billede9Costa Rica – 29. juli 2008 af Lise fra Costa Rica:
Lise rykkede ud til indianeren og fik neutraliseret hele 52 hunde med økønomisk støtte fra Dyrenes SOS.

Læs mere her

billede3Costa Rica – 7. juli 2008 af Lise fra Costa Rica:
Den økonomiske krise gør, at folk sætter der dyr på gaden og Lise har ekstra travlt i denne svære tid.

Læs mere her

billede6Costa Rica – 9. juni 2008 af Lise fra Costa Rica:
Tre dyrlæge knoklede hele dagen med at kastrerer 107 hunde. Lises søde franske veninde, Patricia, stod for dette arrangement i den lille by Palmichal.

Læs mere her

billede22Costa Rica – 1. juni 2008 af Lise fra Costa Rica:
Donationerne fra Dyrenes SOS komme mange hunde og katte til gode og Lise forsøger at hjælpe den fattige lokalbefolkning med at dække dyrlægeudgifterne etc. Uden denne økonomiske støtte ville dyrene ikke få den behandling de havde brug for.

Læs mere her

billede26Tibet – maj/juni 2008 af Vet Mark Kim:
Dyrlæge Mark Kim drog til Dharamsala sammen med to dyrlægestuderende Maria og Louise. De besøgte Tibet Charitys klinik og tog ud til lokalområdet for at neutralisere hundene, samt sørge for at de blev vaccineret og behandlet for diverse sygdomme.

English Version

billede4Costa Rica – 15. maj 2008 af Lise fra Costa Rica:

Lises shelter (internat) er fyldt til bristepunket og p.t har hun 29 logerende hunde.

Læs mere her

billede5Costa Rica – 19. april 2008 af Lise fra Costa Rica:

En solstråle historie:  DUKE og NELA fik et nyt hjem sammen.

Læs mere her

billede8Costa Rica – 3. april 2008 af Lise fra Costa Rica:

Folk har fundet ud af, at Lise hjælper dem, når deres dyr kommer til skade eller får hvalpe, som de ikke selv kan beholde. Over 500 mennesker har gemt Lises telefon nummer og ringer til hende, når de har brug for hendes hjælp. Så i stedet for bare at lade stå til, så kontakter de Lise, hvilket er et stort fremskridt for dyrene, men Lise er ind imellem ved at drukne i arbejde.

Læs mere her

billede1Costa Rica – 2. april 2008 af Lise fra Costa Rica:

En dødelig virus har ramt nogle af Lises hunde, og hun frygter, at de er blevet smittet af de vildhunde, Coyotes,  som lever i området. De har nemlig en speciel mutation af hepatitis. Lise frygter at virussen vil sprede sig til resten af hendes flok.

Læs mere her