Dyrenes SOS sender kr. 5000,- for at støtte TAWESOs arbejde for at hjælpe de nødstedte dyr i forbindelse med at Dar es Salaam er blevet ramt af vedvarende, heftig skybruds- regn med efterfølgende oversvømmelser. Rundt omkring i de berørte områder, er mange dyr blevet fordrevet fra deres opholdssteder. Det gælder både privatejede dyr, og gadehunde, og alle disse dyr har brug for foder, dyrlægehjælp, rabiesvaccinationer, og ly for regnen. [divider]

Af TAWESO, Tanzania

Anmodning om støtte til at hjælpe de mange dyr der er blevet  fordrevet af
d
en sidste tid alvorlige oversvømmelser i Dar es Salaam, Tanzania

Dar es Salaam er blevet ramt af vedvarende, heftig skybruds- regn gennem de sidste tre uger, og de fleste områder og veje er oversvømmede nu. Størstedelen af infrastrukturen i området er blevet ødelagt, og mange busruter både i byen og i oplandet er aflyste.  Mere end 20 mennesker er indtil nu rapporteret omkommet, nogle af de omkomne druknede på gaderne da de enorme vandmasser kom skyllende, andre druknede i deres senge, da vandet pludselig strømmede ind i husene ved nattetide.

Rundt omkring i de berørte områder, er mange dyr blevet fordrevet fra deres opholdssteder. Det gælder både privatejede dyr, og gadehunde. Alle disse dyr har brug for foder, dyrlægehjælp, rabiesvaccinationer, og ly for regnen.

TAWESO er naturligvis trådt til for hjælpe de nødstedte dyr i de områder, der er hårdest ramt og hvor behovet er størst. Vi beder derfor om støtte, så vi kan nå så mange nødstedte dyr som overhovedet muligt.

Vi har brug for økonomisk hjælp til følgende:

• Medicin og medicinsk udstyr
• Dyrefoder
• Dækning af transportudgifter til de berørte områder
• Dækning af udgifter til måltider og forfriskninger til de frivillige

De bedste hilsener

TAWESO-logoTanzania Animal Welfare Society (TAWESO)
P.O. Box 10268, Dar es Salaam, Tanzania
Tel: +255 713 322796 /+255 752 660 101/ +255 715 447005
E-mail: tzanimal@yahoo.com, info@taweso.org
Website: www.taweso.org

Dyrenes SOS har støttet TAWESOs arbejde for
at hjælpe de nødstedte dyr med i alt kr. 5.000,-

[divider]