Formand Karen Hørmann, Dyrlæge:

Født 1957. Jeg er uddannet dyrlæge i 1985, og har været ansat i smådyrspraksis stort set lige siden, de første par år på Roskilde Dyreklinik, og de sidste 18 år har jeg arbejdet på Brøndby Dyreklinik. Jeg bor på Midtsjælland med min mand og vores to teenage piger. Helt usædvanligt for en dyrlæge har vi ingen dyr, men med mine og familiens mange aktiviteter er der ikke den tid til omsorg og pasning, som jeg synes dyr har krav på.

Ud over mit arbejde er jeg deltidsstuderende på Roskilde Universitetscenter, hvor jeg studerer humanistisk basisvidenskab. Endelig er jeg ivrig korsanger, og har sunget i kor stort set siden min gymnasietid. I efteråret 2005 var jeg med Mogens i Thailand på et gadehundeprojekt. Det var en både lærerig og øjenåbnende oplevelse, og det var den der fik mig til at engagere mig i Dyrlæger uden Grænser.

Opgaver i foreningen: Dyrlægefaglige ting og projekter.
Kontakt: info@fdug.dk

Næstformand Mogens Østergaard Hansen, Dyrlæge:

Født i 1955 og blev færdiguddannet som dyrlæge i 1982. Inden min selvstændige tilværelse på Nordkystens Dyrehospital i Helsingør har jeg arbejdet så forskellige steder som Flyvevåbnets Hundeskole i Karup, Værløse Dyreklinik, Aalborg Dyrehospital og Greve Dyrehospital. Inden jeg startede Nordkystens Dyrehospital i 2011 havde jeg Dyreklinikken Holger Danske i Helsingør, som jeg startede i 1988. Mine specielle interesser spænder fra kirurgi over laboratorieundersøgelser og hudproblemer til alternativ behandling.

I min fritid bruger jeg meget tid på gadehunde i Indien og Thailand, hvor jeg tager ned for at hjælpe med at behandle og neutralisere dem. I gennem årene har jeg koordineret og deltaget i over 10 projekter i Indien, Thailand samt Spanien. Man kan læse mere om disse projekter her på hjemmesiden. Privat bor jeg sammen med min kone, Janne, som er operationssygeplejerske på Hvidovre Hospital.

Opgaver i foreningen: Dyrlægefaglige ting, projekter og presse.

Kasserer Helene Schønberg

Født i 1967. Jeg er gift med Lars og sammen har vi to børn, Philip og Simone, desuden har vi Martin som bor hos os i familiepleje. Vi bor i Ishøj landsby.

Dyr har altid været en del af mit liv, og vi har p.t. tre hunde og tre katte.

Jeg er oprindelig uddannet i bankverden, men da jeg altid har haft en stor trang til at udfolde mig kreativt, er jeg nu ved at åbne mit eget web galleri.

Opgaver i foreningen: Kasserer, Fundraiser samt kontakt til sponsorer.

Sekretær Laila Danborg:

Tekst er på vej….

Opgaver i foreningen: Sekretær.

Bestyrelsesmedlem Julie Stephensen:

Tekst er på vej….

Opgaver i foreningen: Presse.

Bestyrelsesmedlem Anne-Marie Jensen:

Født i 1946 og bosiddende på landet i Køge Kommune og bor sammen med min mand og vores dejlige tæve Lulu som er et gadekryds. Er uddannet kontorassistent i 1967 og har stort set arbejdet med bogføring altid og varetager nu posten som kasserer i foreningen.

Jeg blev interesseret i foreningens arbejde gennem min dyrlæge, og da jeg gerne ville hjælpe, slog jeg til. Ud over vores hund Lulu har vi en lille kat Fister inde og 7 katte ude samt en ged.

Bestyrelsesmedlem Lonni Marquart

Født i 1969 og bosiddende i et rækkehus i Nordsjælland, som jeg deler med min mor. Til dagligt arbejder jeg med uddannelsesplanlægning på en skole og færdes derfor i uddannelsesmiljøet.

Vi har altid haft dyr i familien og derfor omfattede familien naturligvis også en hund. Jeg har, udover interessen for dyrevelfærd, også en stor interesse for roser – hvilket haven da også bærer præg af.

Opgaver i foreningen: Webmaster.

Suppleant Janne Rasmussen:

Kontakt: info@fdug.dk

Suppleant Lars Bloch Sørensen: