Af hjertet tak for alle de bidrag som vi – på nuværende tidspunkt – har modtaget til vores kommende projekt i Thailand. Alle bidrag er lige meget værd, store som små, og modtages med stor glæde og taknemmelighed, og går ubeskåret til vores fortsatte og nødvendige arbejde med at hjælpe gadehundene.

I alt 30 dyrlæger og veterinærdyrlæger rejser til Thailand i starten af 2016, og vi regner med at de  – i løbet af de tre uger de er udsendte – vil være i stand til at kunne neutralisere, vaccinere og behandle omkring 800 hunde i alt, og de indsamlede midler til Thailand 2016 vil blive brugt til indkøb af medicin og kirurgisk udstyr til turen.

Skulle du have lyst til at støtte Thailand 2016, så vi har stadig brug for din støtte til dette vigtige projekt, så vi kan få behandlet så mange hunde som muligt, mens vi er dernede. Du kan enten støtte via mobilepay på 3020 2437 (husk at opgive dit navn i tekstfeltet) eller via vores shop.

Så på dyrenes vegne vil vi gerne takke alle Jer, som har sendt os et bidrag og dermed gjort det muligt for os at hjælpe gadedyrene.