Dyrenes SOS fejrer vores 10 års jubilæum ved at vise en spændende film om en gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejersker, som arbejdede på et stort gadehundeprojekt på Phuket i Thailand i januar 2016.

Hvor og hvornår:
Det foregår i Cinemacenter i Helsingør tirsdag 27. september 2016 kl. 19 – 20.30, og billetterne koster 80,- pr. person, hvor hele beløbet går ubeskåret til Dyrenes SOS arbejde.

Du kan også købe:
Og der vil være ½ liter sodavand samt mellempopcorn til rabatpris 40,-. Dette er doneret af Cinemacenter, Rønnebær Alle 110, 3000 Helsingør.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=zXnOBaBSSe4[/embedyt]

Dyrenes SOS arbejder for gadehunde og –katte i hele verden, og i 17 år har dyrlæge Mogens Hansen fra Nordkystens Dyrehospital i Helsingør arrangeret og koordineret utallige gadedyrsprojekter i både Indien og Thailand. Her har gennem tiden mere end 100 dyrlæger og veterinærsygeplejersker fra hele verden deltaget, og der er blevet hjulpet mere end 10.000 hunde og katte gennem disse projekter. Dyrene er blevet neutraliseret, vaccineret samt mærket, således at også antallet af rabiestilfælde i lokalbefolkningen er faldet drastisk.

Inden filmen vil dyrlæge Mogens Hansen fra Nordkystens Dyrehospital holde et kort foredrag om problemerne med gadedyr og arbejdet med dem i Indien og Thailand. Filmen vil blive præsenteret af Simon Mikkelsen, som var med på turen i januar, og som har filmet og redigeret.

Husk at tage mailen med købet af din billet med på dagen – den er nemlig din billet til arrangementet i Cinemacenter, Rønnebær Alle 110, 3000 Helsingør.

Man kan købe billetter her eller på Nordkystens Dyrehospital på Fabriksvej 10, 3000 Helsingør. Billetterne koster 80,- pr. person, hvor hele beløbet går ubeskåret til Dyrenes SOS arbejde.