Lisbet Dahl

Fotograf: Birger Storm

Lisbet Dahl, Skuespiller:

”Dyrenes SOS vaccinerer gadehunde mod rabies. På den måde nedbringes antallet af børn, der dør efter at være smittet med rabies.”[divider]

Jes Dorph-Petersen

Fotograf: Martin Høien

Jes Dorph-Petersen, Journalist:

”Dyrenes SOS opretter og støtter lokale dyreklinikker, der behandler gadedyr, så lokalbefolkningen efterfølgende selv kan hjælpe dyrene.”

[divider]

Stig_Elling-200

Star Tour Arkiv

Stig Elling, Salgsdirektør:

 “Dyrevelfærd ligger mig meget på sinde, og derfor er jeg ambassadør for Dyrenes SOS. Jeg har levet et liv med hunde hele vejen, og mange af mine bedste minder har jeg haft sammen med mine hunde. Både i mit arbejdsliv og private liv, er dyrs velfærd noget, jeg har fokus på, og jeg ønsker at bidrage til, at flere udsatte dyr får et godt liv.”

[divider]

Preben KristensenPreben Kristensen, Skuespiller:

”Dyrenes SOS vil hellere behandle dyrene der, hvor de er, i stedet for at importere dem til Danmark.”

[divider]

Kirsten Lehfeldt

Fotograf: Birger Storm

Kirsten Lehfeldt, Skuespiller:

”Dyrenes SOS udsender dyrlæger og veterinærsygeplejersker til områder, hvor gadedyrene har det forfærdeligt. Ved at sterilisere og kastrere dyrene, sørger de for at begrænse antallet af dyr. På den måde får de tilbageværende dyr et bedre liv.”

[divider]

Lene Nystrøm Rasted

Fotograf: Jesper Sunesen

Lene Nystrøm Rasted, Sanger, dommer m.v.:

”Jeg er glad for at kunne hjælpe Dyrenes SOS. Jeg har set de forfærdelige forhold, gadedyrene lever under mange steder i verden. Dyr er noget af det vigtigste for mig. Det handler om respekt for liv.”

[divider]