Nyt fra Animal and Environment Association i Bethlehem

, ,

Vi har i en del år støttet denne organisation, som Diana Gorge har startet. Denne ildsjæl sørger for, at de herreløse hunde og katte i den palæstinensiske del af Bethlehem får hjælp.

Hun sørger for, at de herreløse hunde og katte får dyrlægehjælp samt bliver neutraliseret og vaccineret. Derefter forsøger hun at afsætte dyrene via organisationens meget aktive Facebookside til gode hjem.

Bethlehem

Bethlehem Animal Shelter

Bethlehem Animal Shelter er det eneste hunde- og katteinternat og hjælpeorganisation på Vestbredden, og de har svære arbejdsbetingelser, da befolkningen i området ofte søger de hurtige løsninger, som f.eks. at lægge gift ud til dyrene eller på anden måde dræbe eller skade dem. Da der samtidig ikke er en dyrebeskyttelseslovgivning for området, bliver disse uhyrligheder ikke straffet.

Organisationen forsøger at ændre disse forhold ved påvirkning af lokalpolitikere samt befolkningen. De tager bl.a. ud på mange skoler og holder foredrag om, hvor vigtigt det er at passe godt på dyrene.

Derudover opfordrer de lokalbefolkningen til at indlevere hunde og katte, som er herreløse i området, således at de kan behandles, neutraliseres og vaccineres og derefter adopteres.

Organisationen har et godt samarbejde med lokale dyreklinikker, som udfører en masse arbejde for symbolske beløb.

Hvad bliver jeres støtte brugt til?

Det sidste beløb, Foreningen Dyrlæger uden Grænser donerede til Diana i Bethlehem, gjorde det muligt at:

  • Indfange 50 gadekatte, hvoraf 34 af dem blev behandlet af en dyrlæge, og 16 af dem blev neutraliseret.
  • Redde 50 æsler, hvoraf flere var misrøgtede eller ramt af biler.
  • Redde over 100 hunde, som var enten syge, kommet til skade, misrøgtede, ramt af biler eller forsøgt forgiftede. Næsten 20 hvalpe døde desværre efterfølgende, enten på grund af førnævnte årsager eller som følge af parvovirus. Fem af hundene blev neutraliseret, og 30 af hvalpene beholdes indtil de er gamle nok til at blive neutraliseret. Alle hundene blev vaccineret.
  • De 70 hunde, der allerede boede på internatet, blev også vaccineret.

Du kan læse meget mere på deres Facebookside her.