Så er fortroppen kommet til Thailand!

thailand-301215-1Vi ankom d. 19. december til det varme Thailand, hvor vi startede i Bangkok. Her mødte vi nogle potentielle fremtidige “kunder” i et tempel, som var meget interesserede i mit kamera!

Templerne i Thailand er fyldt med hunde, som munkene tager sig af, så godt som de nu kan. Men mange gange er der simpelthen så mange hunde og så få penge, at hundene ikke trives, så derfor er der tit hjælpeorganisationer, som hjælper munkene med at behandle, fodre, vaccinere og neutralisere hundene. Vi har hyppigt arbejdet for disse organisationer, hvor vi har hjulpet til i templerne dernede.

Inden vi går rigtigt i gang med arbejdet, holder vi lige julen og nytåret i henholdsvis Koh Lanta samt Bangkok. Men fra d. 4. januar kan I rigtigt følge vores arbejde her på siden.

Og husk at støtte arbejdet ved at melde jer ind i Dyrenes SOS. Så får I samtidig 5 “Gæt” på, hvor mange hunde, som vi når at operere på de 3 uger. Hvis I i forvejen er medlem eller ikke ønsker at blive det, så kan I også betale 100,- pr. gæt. Men husk at det skal være senest d. 4. januar!

Mange hilsener
Mogens Hansen
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial